.

.
.

Monday, August 8, 2011

Anak kena masuk wad.

Baru jer seminggu berpuasa, aku terpaksa berbuka puasa dan bersahur kat hospital sebab kena jaga anak aku yg sakit "urine reverse back" masuk hospital kat KPJ Penang sebab demam dan air kencing kotor. Almaklumlah dok spital ni tidur mesti tak selesa, tapi nak buat macam mana dah ujian daripada Allah....aku harus bersabar...dah hampir 5 bulan anak mengalami masalah "urine" ni.....

Sedih rasanya tengok anak tak bermaya...

Tunggu nak pindah wad drpd emergency ward ke normal ward......terlena

Anak aku yg bongsu, nak jaga abang chik dia sakit.....prihatin

Sekian, selamat berpuasa kpd muslimin dan muslimat...

1 comment:

  1. byk2 bersabar bro... ada hikmah smua cobaan ni...

    ReplyDelete