.

.
.

Monday, June 27, 2011

Anak buat "procedure" kat KPJ Hospital, Bkt Mertajam.

Pagi tadi Isnin 27hb Jun, aku bawa anak pi KPJ Hospital nak buat beberapa procedure setelah tiub C.I.C.S (Clean Intermittent Catheter Set) sudah sampai. Doktor yg tolong order sebab nak elak double charge oleh pihak hospital...Sebelum nak buat semua tu pihak hospital mintak deposit sebanyak RM1000.00....fuh nasib baik kat hospital tu ada mesin ATM.....

Masa ni anak aku ada depan klinik urology Dr. Mohd Afzal...

Berada di wad sementara....


Naik wheel chair nak ke procedure room...terpengaruh cerita Hantu Mak Limah...Usop Wilcha

Ni dia yg ditunggu-tunggu

Agak mahal jugak...tiub CICS ni....

1 st procedure...11.45am



Nak buat second procedure @ 5.45pm.....
Alhamdulillah semuanya selamat....terima kasih kepada semua......

1 comment:

  1. Kena buat berapa prosedure ni? Dua ke, cer citer sikit

    ReplyDelete